22:53 17. Juuni 2019
Kuula otse
  • USD1.1234
  • RUB72.1432

Samal teemal GDPR

7 Tulemused
  • Värske
  • Populaarne
  • Новогодний утренник в детском саду № 71 в Казани
    08:08 27.12.2018
    27

    Lasteasutustes tekitab segadust isikuandmete kaitse seadus

    Lasteasutustes tekitab segadust isikuandmete kaitse seadus ja andmekaitse üldmäärus, üks Tallinna lasteaed keelas seetõttu lapsevanematel lasteaia ühispeol oma laste pildistamise ja filmimise.

  • Google'i uus kohtuasi puudutab miljoneid inimesi, illustreeriv foto
    19:24 21.08.2018
    39

    Google'i uus kohtuasi puudutab miljoneid inimesi

    Google'it ähvardab uus uurimine, kuna on ilmnenud, et otsingumootor salvestab kasutajate asukohainfot isegi siis, kui nad on selle võimaluse välja lülitanud.

  • Facebook proovib saada pankadelt klientide andmeid, illustreeriv foto
    16:30 08.08.2018
    39

    Facebook küsib pankadelt klientide andmeid

    Sotsiaalmeediahiid Facebook on palunud suurtel USA pankadel jagada oma klientide detailseid finantsandmeid, sealhulgas kaarditehinguid ja kontoseisu, et pakkuda suhtlusvõrgustiku kasutajatele uusi teenuseid ja suurendada andmete abil kasutajate osalust Facebooki platvormidel.

  • Facebook ja Google manipuleerivad kasutajaid oma andmeid jagama, illustreeriv foto
    13:40 27.06.2018
    40

    Facebook ja Google manipuleerivad kasutajaid oma andmeid jagama

    Facebook ja Google üritavad kasutajaid saada jagama oma isiklikke andmeid "invasiivsete" ja piiratud vaikesätete kaudu, hoolimata Euroopa Liidust andmekaitseseadusest, mille eesmärk on anda kasutajatele rohkem kontrolli ja valikuid, selgus Norra riigi uuringust.

  • E-poodidele lisab GDPR senisest suuremat vastutust, illustreeriv foto
    20:11 30.05.2018
    16

    E-poodidele lisab GDPR senisest suuremat vastutust

    Isikuandmete kaitse üldmäärus (GDPR) nõuab uute privaatsustingimustega tutvumist ning nendega nõustumist. E-poodidele lisab GDPR senisest suuremat vastutust ning tarbijatele omakorda andmete kasutamise läbipaistvust.

  • EP liige Yana Toom
    20:07 29.05.2018
    71

    Yana Toom: Facebook ei vääri pimedat usaldust

    25. mail jõustus Euroopa Liidus Isikuandmete kaitse üldmäärus (GDPR), mis tegi internetikasutajate õiguste kaitse rangemaks. Samal päeval seoses üldmääruse rikkumisega esitati Facebook-i ning WhatsApp-i ja Instagram-i vastu hagid.

  • Euroopa ootab lausa hagide laviini suhtlusvõrgustike vastu, illustreeriv foto
    15:47 29.05.2018
    83

    Austria jurist ootas öö ära ja ründas Facebooki

    Juba tund pärast Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmääruse jõustumist oli veebivõrkude kasutajate poolt esitatud korraga mitu kaebust USA võrguettevõtete vastu. Euroopa ootab lausa hagide laviini suhtlusvõrgustike vastu.